No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

Offline
Posts: 1
Joined: Jan 21, 2011

I got my ATV2 jailbroken and booted, but it fails to pickup my network via ethernet and shows no networks via wifi. When manually entering our wifi network it fails to connect.

I have a feeling it may be a bug. I will try re-JB'ing it, but just want to know if there was a work around for this.

Thanks

Offline
Posts: 5
Joined: Dec 9, 2010
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

Last week I restored my ATV back to the original IPSW.

I did this because of the fact that the ATV did not remember my WiFi network all the time.

Today, after reading about XBMC, I tried to JB my ATV again, (with the new SeasOnPass) but this time he did not even recognize any WiFi signal! Not even the neighbours!!

I know how to JB, but after trying four times I gave up....

Offline
Posts: 3
Joined: Jan 22, 2011
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

I am having the same problem, no networking :(

I have tried restoring about 10+ times and still, no networking.

Networking works fine in a stock apple firmware, so the issue has to do with the JB somehow.

I tried the latest version 0.6.8 as well, same issue.

Offline
Posts: 1
Joined: Apr 1, 2010
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

I have same problem.

Offline
Posts: 4
Joined: Jan 22, 2011
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

I am using Seas0nPass 0.6.8

If I restore to the original firmware, the network (both ehternet and wlan) will work. After JB and the first Tethered Boot, network is still available. If I put the atv2 to sleep and wake it up again, first of all, there is no display. So I have to do the Tethered Boot again. After that, the display comes up, but no network at all -.-

Offline
Posts: 1
Joined: Jan 23, 2011
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

Same here. Purchased ATV, came with 4.1.1

After jailbreaking, no network via LAN or WLAN. I too used Seas0npass 0.6.8, and also works fine with official firmware.

Offline
Posts: 6
Joined: Jan 23, 2011
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

I'm also having the same problem. Wi-Fi was working fine after the first tether. After unplugging the Apple TV and turning it back on, I boot tethered and now it doesn't pick up my network. I used SeasonPass 0.8.3 and it worked fine before jailbraking.

Offline
Posts: 1
Joined: Jan 23, 2011
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

Same problem here using seas0npass 0.6.8. No wired or wi-fi networks can be found after tethered boot.

Offline
Posts: 5
Joined: Jan 23, 2011
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

Is there a potential fix for this? I'm having the exact same issue.

Offline
Posts: 5
Joined: Jan 23, 2011
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

I just thought I'd throw this out - I was using .6.8 - and I still didn't have any networking.

james's picture
Staff
Offline
Posts: 4354
Joined: Jun 19, 2008
Re: No networking after jailbreaking with seas0npass 0.6.7

We're looking further into this issue, and if you're able to answer the two questions below it would help greatly in troubleshooting.

1. When was your AppleTV purchased?

2. What SW version came pre-installed?

James
Have an idea for Infuse? Tell us.

Post Reply

© 2014 FireCore, LLC. All Rights Reserved.

Terms | Privacy